Delta Voyage

"DeltaVoyage" (Tulcea) este o agentie tur-operatoare (nr. licenta: 3517) specializata pe sejururi si vacante in Delta Dunarii.

Va oferim aproape toata gama de produse turistice, programe care se deruleaza in pensiuni ecoturistice si hoteluri plutitoare. Agentia noastra face rezervari si la hotelurile din Tulcea. Despre ineditul si frumusetea Deltei este destul de greu sa vorbim. Aceste locuri mirifice ar trebui, mai degraba, vazute decat povestite. Este evident ca interesul pentru Delta Dunarii este in continua crestere atat pe plan national cat si international si este de presupus ca acest lucru se va intampla si in anii care urmeaza.

Aparitia agentiei noastre este un raspuns logic la necesitatea unei organizari cat mai bune, astfel incat sa putem oferi un produs de calitate pentru turisti si agentiile turistice. Programele pe care le oferim sunt diverse si servesc atat interesului general al turistilor de a cunoaste Delta cat si celor cu interese specifice, pasionati de fauna si flora din Delta sau de pescuit.

Oaspetilor nostri care intentioneaza sa se aventureze in aceasta experienta unica de cunoastere a Deltei alaturi de noi, le multumim si le uram:

"Bun venit in Delta Dunarii!"

  • director programe Petre vasiliu

  • director agentie Vlad gologan